Hytter og leiligheter
Laftahytta
Laftahytta er en koselig hytte for de som ønsker litt større plass. Den har 1 soverom med dobbel køyeseng, og sovesofa i stuen. Dyner og puter til 5 stk. Hytta har også bad/dusj, kjøkken med kjøleskap og stekeovn, og en sofakrok m/TV. I 2015 har hytta fått en stor og fin verandra hvor man kan nyte solen så og si hele dagen.
Stabburet
Stabburet på Kirkeng Camping var opprinnelig potetkjeller fra den tiden det var småbruk, og den første som ble gjort om til utleiehytte. Denne koselige hytta ligger helt nede ved vannet, hvor du kan nyte kveldssolen på den tilhørende verandaen. Hytta har 4 sengeplasser, og perfekt for 2 voksne og 2 barn. Den har også innlagt vann, kokeplater, kjøleskap og det nødvendige kjøkkenredskapet
Trekanthytta
Hytta har 4 sengeplasser, 2 senger nede og hems, og derfor perfekt for 2 voksne og 2 barn. Hytta har kokeplater, kjøleskap og det nødvendige kjøkkenredskapet man trenger for oppholdet. I 2016 bygget vi et stort og fint felleskjøkken man kan benytte seg av, og vi er veldig stolte av vårt topp moderne serviceanlegg med egen barneavdeling og familierom.
Sjøboden
Denne koselige hytta ligger helt nede ved vannet, hvor du kan nyte kveldssolen på den tilhørende verandaen. Hytta har 4 sengeplasser, 2 nede og hems, og perfekt for 2 voksne og 2 barn. Den har kokeplater, kjøleskap og det nødvendige kjøkkenredskapet. Sjøboden og Trekanthytta ligger kun få meter ifra hverandre.
Låven
Vi ønsker dere velkommen til vår store og flotte leilighet, med gammel historie og sjel. Opprinnelig er leiligheten en låve med høner og hane. Her kan hele familien trives og bo med 2 soverom og totalt soveplasser til 7 stk. Leiligheten har i tillegg flislagt bad, kjøkken, stue og en stor veranda med utemøbler.
Fjøset #1
"Fjøset Apartment 1" er en koselig leilighet for de som ønsker litt større plass. Den har 1 soverom med dobbelt seng og køyseng, og sovesofa i stua. Dyner og puter til 5 stk. I dag fremstår leilighetene som lyse, fine og velutstyrte leiligheter som inneholder eget soverom med sengeplasser til fire, stue med sovesofa og tv, kjøkken og bad. Kan også nevnes at i 2016 har det blitt bygget ny og større veranda, med nye spotter i taket, og "Fjøset Apartment 1" har fått nytt og flott bad.
Fjøset #2
"Fjøset Apartment 2" er en koselig leilighet for de som ønsker litt større plass. Den har 1 soverom med dobbelt seng og køyseng, og sovesofa i stua. Dyner og puter til 5 stk. I dag fremstår leilighetene som lyse, fine og velutstyrte leiligheter som inneholder eget soverom med sengeplasser til fire, stue med sovesofa og tv, kjøkken og bad. Kan også nevnes at i 2016 har det blitt bygget ny og større veranda, med nye spotter i taket, og "Fjøset Apartment 1" har fått nytt og flott bad.
Luksusvogn med stor platting
Velkommen til vår luksusvogn, helt i vannkanten. Her kan du nyte fine sommerdager med stor platting og egen strandlinje. Vognen har 4 sengeplasser + sovesofa i isocampen. Perfekt for dere som ønsker dere luksuscamping og en skjermet plass for dere selv. Vognen er en Hobby 650 Premium 2016 modell, og inneholder 1 dobbeltseng, 1 køyeseng og en sittegruppe. I tillegg fins det en sovesofa i isocampen. Aldersgrense for leie er 25 år.
Kontakt oss
Kirkeng Camping & Event

Aremarkveien
1798 Aremark
Norway

Telefon
(+47) 901 94 244

Epost
post@kirkengcamping.no
Kirkeng - Hytter og Leiligheter